Taveernelaan 24 Bosch en Duin

Verkocht

Taveernelaan 24 Bosch en Duin

Vraagprijs € 1.095.000 k.k.

Omschrijving

Bent u op zoek naar de mogelijkheid om de droom van een nieuw te bouwen vrijstaande villa te verwezenlijken?

Dan is dit prachtige, bomenrijke, volop privacy biedende en zonnige perceel van 1.940 m² mogelijk iets voor u. Het perceel ligt in het groene hart van Bosch en Duin met Den Dolder en Bilthoven direct om de hoek en op slechts 10 minuten afstand van het hart van Utrecht met het gevoel van buiten wonen.

Op dit perceel heeft de huidige eigenaar in het afgelopen jaar, samen met Friso Woudstra Architecten, een exclusieve villa, met een gebruiksoppervlakte van 281 m² ( inclusief kelder van 97 m²), ontworpen waarvan de foto impressies een goed beeld geven. Voor dit plan is een definitieve omgevingsvergunning aanwezig. Licht, ruimtebeleving en privacy zijn de kernelementen in het ontwerp. Een persoonlijke detaillering en afwerkingsniveau van het interieur is vanzelfsprekend mogelijk. Binnen enkele maanden kan gestart worden met de bouw.

Vanzelfsprekend is een volledig vrije invulling van het kavel ook mogelijk, de richtlijnen van het huidige bestemmingsplan zijn dusdanig dat, binnen de gestelde grenzen, een mooie droom verwezenlijkt kan worden, de enige begrenzing is mogelijk uw budget.

Kenmerkend voor de locatie is de zeer groene en ruim opgezette villawijk, de wandelbossen van het Utrechts Landschap en de gezellige centra van Den Dolder, Bilthoven, Zeist en Utrecht met een compleet winkelbestand en uitgebreide culturele & horeca voorzieningen om de hoek. Diverse basis- en middelbare scholen alsmede sportaccommodaties bevinden zich in de directe omgeving. Utrecht Sciencepark en het UMC liggen op een plezierige fiets afstand, evenals de NS-stations van Bilthoven en Den Dolder. Uitvalswegen zorgen voor uitstekende bereikbaarheid per auto.

Nadere informatie, waaronder alle plattegronden van de ontworpen woning, het bestemmingsplan, e.d. zijn beschikbaar op ons kantoor.
De bestaande opstallen zullen voor het realiseren van dit plan moeten worden gesloopt.

Lees de volledige omschrijving

Contact

Parkland Makelaardij B.V.

Kenmerken

Algemeen

vraagprijs
€ 1.095.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Soort woonhuis
Bouwgrond, bouwgrond
Soort bouw
Niet van toepassing
Ligging
Beschutte ligging, in bosrijke omgeving

Oppervlakten en inhoud

Perceel
1.940 m²

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Zeist K 4354
Oppervlakte
1940 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
ZEI00-K-4354
Bekijk alle kenmerken

Overige media