Waarmee wij u van dienst zijn

Welkom bij Parkland Makelaardij

Parkland Makelaardij is een makelaarskantoor dat voornamelijk bemiddelt bij de aan- en verkoop van woningen. Wij hebben dienstverlening hoog in ons vaandel staan en proberen zo veel mogelijk aandacht te besteden aan de persoonlijke begeleiding van onze klanten. Wij zijn vooral gespecialiseerd in woningen in en om Zeist, Den Dolder, Bilthoven, Huis ter Heide en Bosch en Duin.

Wanneer u Parkland kiest als uw makelaar dan kunt u rekenen op een zorgeloos aan- of verkooptraject. U kiest bovendien voor een partner die beschikt over veel kennis van het regionale aanbod en die u met een persoonlijke aanpak en grote betrokkenheid van dienst is.

Taxaties

Behalve voor bemiddeling bij de aan- of verkoop van uw woning kunt u bij Parkland Makelaardij terecht voor taxaties. Wij taxeren regelmatig in opdracht van notarissen, banken, collega makelaars, hypotheekverstrekkers en particulieren.

NVM

Parkland Makelaardij is lid van Nederlandse Vereniging van Makelaars. Als NVM-makelaar werken wij voortdurend aan verbetering van kennis door opleidingen en trainingen. Ook blijven wij via de NVM op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van regelgeving en wetgeving van de overheid en overige juridische aspecten op het vakgebied van wonen.

Openingstijden

Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 17.30 uur. Zaterdag is op afspraak.