Vorige | Volgende

Duinweg 52 Bosch en Duin, Utrecht

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Bent u op zoek naar de mogelijkheid om de droom van een nieuw te bouwen vrijstaande villa te verwezenlijken?

Dan is dit prachtige, bomenrijke, geaccidenteerde, volop privacy biedende en zonnige perceel van 4.485 m² mogelijk iets voor u.
Het perceel ligt in het groene hart van Bosch en Duin, Den Dolder en Bilthoven en op slechts 10 minuten afstand van het hart van Utrecht met het gevoel van buiten wonen.

Op dit perceel hebben de huidige eigenaren in het afgelopen jaar, samen met Maas Architecten, een eigentijdse en exclusieve villa, met een gebruiksoppervlakte van 399 m2, ontworpen waarvan de foto impressies een goed beeld geven. Voor dit plan is een omgevingsvergunning aanwezig, bouwtekeningen van deze villa liggen ter inzage. Licht, ruimtebeleving en privacy zijn de kernelementen in het ontwerp. Een persoonlijke detaillering en afwerkingsniveau van het interieur is vanzelfsprekend mogelijk. Binnen enkele maanden kan gestart worden met de bouw.

Vanzelfsprekend is een volledig vrij invulling ook mogelijk, de richtlijnen van het huidige bestemmingsplan zijn zo royaal dat vrijwel elke droom verwezenlijkt kan worden, de enige begrenzing is mogelijk uw budget.

De combinatie van rust, het royale kavel, veel privacy, de nabijheid van (basis) scholen, speelvelden, sportverenigingen, winkels, het NS station van Den Dolder e.d. en een groene maar toch centrale ligging zijn enkele van de kenmerken die garant staan voor een zorgeloos (gezins) wonen.

Nadere informatie, waaronder alle plattegronden van de ontworpen woning, een schetsboek met het tuinontwerp, het bestemmingsplan, de plattegronden en foto's van de oorspronkelijke nog aanwezige woning, een bodemonderzoek waaruit de geschiktheid voor het beoogde gebruik blijkt e.d. zijn beschikbaar op ons kantoor.

Locatie:

Kenmerkend voor de locatie is de zeer groene en ruim opgezette villawijk, de wandelbossen van het Utrechts Landschap, de gezellige centra van Zeist en Utrecht met een compleet winkelbestand en uitgebreide culturele & horeca voorzieningen om de hoek. Diverse basis- en middelbare scholen alsmede sportaccommodaties bevinden zich in de directe omgeving.
Utrecht Sciencepark, het Universiteitscentrum De Uithof met het UMC liggen op een plezierige fiets afstand, evenals de NS-stations van Bilthoven en Den Dolder. Uitvalswegen zorgen voor uitstekende bereikbaarheid per auto.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
4495 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Zeist
Sectie
K
Perceel
2160
Oppervlakte
4495 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Beschutte ligging, in bosrijke omgeving
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object