Vorige | Volgende

BOSCH EN DUIN

Bewaar object
Dit agrarisch object is verkocht

Omschrijving

Op de hoek van de Amersfoortseweg en de Hobbemalaan ligt, tussen de bomen verscholen, een weiland van 6320 M2 met een tweetal (op)stallen. Een uniek stuk grond wat wij momenteel in de verkoop hebben.
Omdat dit perceel niet op de reguliere Funda site mag, brengen wij u deze mogelijkheid graag op deze wijze onder de aandacht.

Uw eigen paarden stallen met rijbak en grasweide:
Stal uw eigen paard(en) dicht bij huis en in een mooie en praktische omgeving. De stallen bieden ruimte aan vier paarden. De volledig rijbak met nummeraanwijzing geeft u de mogelijk om te rijden in uw eigen bak. De grasweides bieden ruimte om uw paarden heerlijk te laten grazen.

Een solide beleggingsinvestering met potentieel:
Met een huuropbrengst van ruim € 5.400,- per jaar bij de huidige huurder rendeert deze belegging ruim 3% bij aanschaf tegen de vraagprijs van € 175.000,- k.k.. Het perceel is vrijgesteld van overdrachtsbelasting en de exploitatie en onderhoudskosten zijn nihil.

Een ruil locatie voor vergroting van uw eigen tuin:
Het weiland wordt omringt door het natuurgebied van het Utrechts landschap. Heeft u al een perceel wat aangrenzend is met een natuurgebied van het Utrechts landschap, dan zou dit perceel een ruilmiddel kunnen zijn om uw eigen perceel te vergroten. Een unieke mogelijkheid welke natuurlijk wel moet worden afgestemd met het Utrechts landschap.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Type
Overig object
Soort eigendom
volle eigendom

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
0 ha 62 a 30 ca
Omvang
geheel perceel
Sectie
K
Perceel
3535
Are
62
Centiare
30

Kadastrale gegevens

Gemeente
Zeist
Sectie
K
Perceel
3535
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object