Vorige | Volgende

Paltzerweg 203 A Den Dolder

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Uniek voor Den Dolder is het feit dat er een kavel te koop komt voor de bouw van een vrijstaande villa. Het kavel heeft een oppervlakte van 855 m2 en ligt op de hoek van de Paltzerweg en de Tolhuislaan. Hierdoor is er slechts aan een zijde een buurman, doordat de achterbuurman wat verder weg ligt is het vrijheidsgevoel van het kavel ruim aanwezig.

Het perceel ligt in het groene gebied van Den Dolder, tegenover het "Okkerbos" een 7 hectare groot natuurgebied met zijn zandverstuivingen, maar wel op slechts 10 treinminuten afstand van het hart van Utrecht.

Het bouwvlak is circa 10 breed en 12 meter diep, met een maximale bouwhoogte van 9 meter en goothoogte van 6 meter. Dit betekent dat je een woning kunt realiseren van ongeveer 300 m² woonoppervlakte en een inhoud van 900 m³ excl. een mogelijke onderkeldering.


Omgeving:
------------
Kenmerkend voor de locatie is de zeer groene en kindvriendelijke woonomgeving, op loopafstand van wandelbossen van het Utrechts Landschap en het het centrum van Den Dolder met een compleet winkelbestand, gezellige horeca, en het NS station. Scholen en sportaccommodaties bevinden zich in de directe omgeving. Het Universiteitscentrum De Uithof met het UMC is op plezierige fietsafstand en uitvalswegen zorgen voor uitstekende bereikbaarheid per auto.


Nadere informatie, waaronder het bestemmingsplan, e.d. zijn beschikbaar op ons kantoor.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
855 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Zeist
Sectie
K
Perceel
3698
Oppervlakte
855 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Beschutte ligging, in bosrijke omgeving, in woonwijk
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object