Vorige | Volgende

Dolderseweg 59 Den Dolder

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Bent u op zoek naar de mogelijkheid om de droom van een nieuw te bouwen Villa te verwezenlijken?

Dan is dit prachtige bomenrijke, geaccidenteerde, volop privacybiedende en zonnige perceel van 4.000 m² mogelijk iets voor u. Op de plek waar de restanten van de fundatie van een fraaie jaren '30 villa liggen heeft u de mogelijkheid, om in lijn met de doordachte plattegronden die deze bouwperiode kenmerken, een eigentijdse Villa te bouwen. Vanzelfsprekend is een volledig vrij invulling ook mogelijk, de richtlijnen van het huidige bestemmingsplan zijn zo royaal dat vrijwel elke droom verwezenlijkt kan worden, de enige begrenzing is mogelijk uw budget.

Het perceel ligt in het groene gebied van Den Dolder, Bosch en Duin en Bilthoven, maar wel op slechts 10 treinminuten afstand van het hart van Utrecht met het gevoel van Buiten wonen .

De combinatie van rust, een mooie grote kavel met een front van circa 50 meter breed, veel privacy, de nabijheid van (basis) scholen, speelvelden, sportverenigingen, winkels, een NS station e.d. en een groene maar toch centrale ligging zijn enkele van de kenmerken die garant staan voor een zorgeloos (gezins) wonen.

Nadere informatie, waaronder het bestemmingsplan, de plattegronden van de oorspronkelijke Villa, een bodemonderzoek waaruit de geschiktheid voor het beoogde gebruik blijkt e.d. zijn beschikbaar op ons kantoor.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
4000 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Zeist
Sectie
K
Perceel
879
Oppervlakte
4000 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Beschutte ligging, in bosrijke omgeving
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object